top of page

Om CPH architects

CPH architects er en konstruktørvirksomhed med speciale i byggeteknisk rådgivning i forbindelse med renovering og ombygning af små og store ejendomme, fra enfamilieshuse til større boligforeninger. I forbindelse med mindre ejendomme, tilbyder vi også arkitekt- og konstruktørydelser, til opførelse af nybyggede huse.

Som konstruktørvirksomhed, har vi dybt kendskab til de mange faser et byggeri gennemgår - fra første skitsetegning til færdigt byggeri. Vi har erfaring med projektstyring og projektledelse, og ved hvilke aktører der involveres undervejs i forløbet. Dette mener vi gør os til den foretrukne samarbejdspartner inden for byggeri.

Målsætning

Vores målsætning er at skabe gennemarbejde projekter på et højt niveau, og en tryg proces for vores kunder, fra start til slut. Som kunde hos os, kan du derfor altid være sikker på, at vi tager os tid til at gennemgå projektmaterialet med jer på en måde, så I forstår det - og ved hvad håndværkerne leverer i sidste ende.

Vi leverer projektmateriale af høj teknisk kvalitet, på en måde som alle kan forstå. Dette opnår vi igennem vores projekter, ved at have stor teknisk erfaring og forståelse, der kan omsættes til bygbare tegninger til håndværkeren - og forklares med ord til kunden.

En konstruktørvirksomhed

Som en konstruktørvirksomhed, er vi uddannet til selv at varetage alle rådgivningsydelser inden for byggeri - eller at binde de mange parter sammen. Vi kan med vores baggrund derfor både agere bygherre, arkitekt og ingeniører, hvis projektet kræver dette.

CPH architects er derfor et oplagt valg, hvis du ønsker at dit byggeprojekt samles ét sted.

bottom of page